Kirjeldus
Appelatsioon: Bordeaux Superieur
Pinnas: savi – kruus
Veiniaedade pindala: 70 ha
Viinamarjasordid: Merlot 35%, Cabernet Sauvignon 35 %, Cabernet Franc 30%
Valmistamine: Traditsiooniline, kääritamine termoregulatsiooniga teras tankides 3 nädalat.
Iseloomustus: Värvus: purpurpunane toon
Lõhnas: küpsed punased marjad, ploomid, murakas.
Maitse: elegantne, pehme tanniiniga ja hästi tasakaalustatud klassikaline Bordeaux vein.
Toidusoovitus: Erinevad punasest lihast road, laagerdunud juustud.
Serv. temp. 16-18Cº
Võib juua noorelt, aga areneb 4 -5 aasta jooksul
Jääksuhkru sisaldus 1,5 g/l
TÄHELEPANU! TEGEMIST ON ALKOHOLIGA. ALKOHOL VÕIB KAHJUSTADA TEIE TERVIST.
Pilt on illustreeriv. Toote välimus ja aastakäik võib tegelikkuses e-poes kuvatust erineda.